İmam Buhâri Vakfı, Filistin’deki yardım kuruluşlarıyla kardeşlik bağını sürdürüyor.

Filistin siyonistler tarafından işgal altında olan bir ülkedir. İsrail’in sürekli olarak bombardımana tuttuğu Filistin topraklarında, direniş gösterenler arasında hayatını kaybetmiş on binlerce Müslüman kardeşimiz bulunmakta ve bunların sonucunda ardlarından bıraktıkları eşleri ve evlatları vardır.

Mezalimlerin baş gösterdiği diyar Filistin’deki işgalde dul kalan ve bakmakta zorlandıkları evlatları olan ailelere, İmam Buhâri Vakfı Filistin’de bulunan yardım kuruluşları aracılığıyla“Sizi Bekleyenler Var” yardım kampanyasında oradaki yetimlere de yer verdi.

Kampanya kapsamında, “yetimhakki.org” sitesi vesilesiyle ve sizlerin göstermiş olduğu hassasiyet sonucu 52 yetim evladımız kısa bir süre içerisinde kurulan yardım köprüsünde düzenli olarak aidatlarını almaktadırlar.

Sizlerde bir yetime sponsor olmak istemez misiniz?. Unutmayın! “Akraba veya yabancı bir yetimi kendisini kurtarana kadar bakana Cennet vacip olur.” (Ebu Davud)